Workshop/kurs i permakultur

Hej alla odlare i Göteborg!

2017-02_helenavonbothmer

Odlarföreningen Biskopsgården bjuder in Er till workshop/kurs i permakultur med Helena von Bothmer den 11 mars kl: 10:00 – 17:00. Helena von Bothmer är trädgårdsmästaren på Kosters trädgårdar på Sydkoster utanför Strömstad. Läs mer på deras hemsida:
http://kosterstradgardar.se/kt2/permakultur.html

Odlarföreningen Biskopsgården är en av våra bostadsnära föreningar som har tagit initiativet till denna dag. Deras odling ligger vid Vårvädersgatan 9 – 11. Med spårvagn åker du till Vårväderstorget och går igenom torget och fortsätter rakt ner en bit tills du kommer till en liten park.

Eftermiddagskaffe bjuder föreningen på. För övrigt får ni ta med er matsäck. Vi kommer att ha teori i Biskopsgårdens kyrka som ligger på Vårvädersgatan 8, där finns det microvågsugn. Och vi kommer även att vara utomhus. Så ta på er oömma och varma kläder.

Permakultur kanske låter marigt men det är det inte och alla kan ta till sig detta. Kortfattat kan man säja att permakultur är en design, ett sätt att planera trädgården utifrån ett helhetstänk där man hushållar med de resurser man har till förfogande. Om man nu inte odlar med dessa principer så kan man ha glädje av det ändå.

Det är som vanligt anmälningsplikt och det kostar 60:- kr som sätts in på Nordeas plusgiro 42 48 00 – 1. Jag ser gärna att ni anmäler er senast den 3 mars. Platserna är begränsade. Så om ni är sent ute efter detta datum vill jag helst att ni kontaktar mig innan anmälan.
Paula 031-368 10 94 eller via e-post paula.palm@fastighet.goteborg.se.
Om ni går vilse ring Randi Myhre från odlarföreningen på 0760-50 03 42
http://www.stadsnaraodling.se/evenemang/2017-03-11/

Välkomna att anmäla er!

 

Med vänliga hälsningar
Paula Palm
Trädgårdscoach

GÖTEBORGS STAD
Fastighetskontoret Markavdelningen
Telefon: 031-368 10 94
E-post: paula.palm@fastighet.goteborg.se

Postadress: Box 2258, 403 14 Göteborg
Besök: Postgatan 10
www.goteborg.se/fastighetskontoret