26/4 föreläsning: Täckodling

Hej alla odlare!

Roligt att det varit stor uppslutning på årets föreläsningar.

Hjärtligt välkommen till den tredje i ordningen föreläsningen med Börje Remstam som några av er har träffat för några år sen när vi höll till i Botaniskas skolsal. Nu tyckte vi det var dags att bjuda hit honom igen. Börje har stora kunskaper om jorden där han har gjort sina egna praktiska erfarenheter.

Mer info i det här dokumentet.

Jag blir jättetacksam om ni anmäler er i tid. Sista datum fredag den 20 april. Det blir lättare att fixa smörgåsar och kaffe till antalet deltagare då, så inte Lärjeåns personal sätter i halsen när jag kommer samma dag med beställningen.

Du som har råkat bli sjuk eller inte haft möjlighet att delta på de senaste föreläsningarna trots att du betalt anmälningsavgift, jag har noterat er och ni är hemskt välkomna med den innestående anmälningsavgiften att delta på denna föreläsning.

Jag önskar er en riktigt GLAD PÅSK 😊 sålänge!

Vi ses!

Med vänliga hälsningar

Paula Palm
Trädgårdscoach

GÖTEBORGS STAD
Fastighetskontoret, Fastighetsavdelningen
Telefon: 031-368 10 94
E-post: paula.palm@fastighet.goteborg.se

Postadress: Box 2258, 403 14 Göteborg
Besök: Postgatan 10
www.goteborg.se/fastighetskontoret