Eldningsförbud och vattenavstängning 27-28 maj

En vattenläcka på odlingsområde 3-4 upptäcktes på torsdagskvällen. När vattengruppen undersökte idag fredag hittade de ingen omedelbar läcka på lotterna så vattnet kommer sättas på fram tills kl.23 fredag kväll. Därefter är det avstängt till på söndag och då ska de fortsätta leta eventuella läckor!

Snälla, vattna inte era lotter så mycket så det blir sjöar på lotterna och stäng av vattnet när ni inte vattnar!

Och stå inte och skölj saker under rinnande kran, har vi en läcka kommer det bli en sjö och en onödig kostnad! Använd en spann för att skölja grönsaker, så kan du använda vattnet till att vattna dina grönsaker på odlingslotten efteråt.

I helgen 27-28 maj görs ett stort arbete med att koppla in en ny stor vattenledning i Göteborg, så vi uppmanar alla att hjälpa till att spara på vattnet. Du kan läsa mer om detta på Göteborgs stads webbplats.

När det gäller grillning, så ligger vårt odlingsområde inom tätbebyggt område och där är det förbjudet att ha öppen eld. Undvik att grilla nu i helgen när vattnet är avstängt och det är så torrt, så riskerar ni inte att det börjar brinna. Läs mer om eldningsförbud på krisinformation.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s